Home / JET SET / ZAROBLJENA POD SNEŽNIM SMETOVIMA: Srpska pevačica proživljava PAKAO! (FOTO) (VIDEO)
screenshot_29

ZAROBLJENA POD SNEŽNIM SMETOVIMA: Srpska pevačica proživljava PAKAO! (FOTO) (VIDEO)

Stravično…

Pevačica Emina Jahović proživljava pravi pakao u Turskoj, jer ne može da napusti porodični dom zbog nevremena koje je poslednjih dana paralisalo Istanbul. Kako “Alo” saznaje, nevreme i snežni smetovi potpuno su odsekli deo grada u kojem živi od centra prestonice, pa se pevačica ne usuđuje da izađe iz kuće.

 

Eminina kuća je inače u izdignutom delu Istanbula, gde stanuje veliki broj turskih zvezda.

– Emina poslednjih dana prolazi kroz pakao, jer ne može da stigne da organizuje sve što je potrebno za proslavu njenog i Mustafinog rođendana, kao i slavlja povodom godišnjice braka. Ona prethodnih pet dana nije napustila kuću u kojoj živi jer je put do centra grada zavejan, a mehanizacija ne može da dođe do njene vile. Dodatan problem je taj što se njen luksuzni dom nalazi na uzvišenju, pa je teško da se mašine probiju do nje. Emina je otkazala sva gostovanja i obaveze koje je imala da završi, dok za porodicu sprema hranu od namirnica koje ima u kući. Ona i slavlje pokušava da organizuje iz toplog doma, pozivajući dekoratere i kuvare telefonom. Nada se da će se koliko danas sneg otopiti, te da će moći da krene u akciju. Ona i Mustafa su zavejanost iskoristili da na trenutke izađu u dvorište i naprave Sneška Belića sa Jamanom i Javuzom – priča izvor blizak pevačici i dodaje:

– Bukvalno je poslednjih dana grad paralisan, svi letovi su otkazani, veliki snežni kijamet vlada ucelom gradu. Emina polako postaje nervozna jer nije navikla da bude statična, iako uspeva da trenira u svojoj teretani koju ima u kući. Nervozna je i zbog toga što nije kupila poklon za Mustafin rođendan, koji je danas, pa će ga iznenaditi za svoj, koji je za četiri dana – objašnjava izvor.

 

Emina je pozvana telefonom da potvrdi navode ovog izvora.

– Još planiramo da proslavimo sve datume koji su nam bitni. U Istanbulu su veliki sneg i smetovi, grad je blokiran, a automobili ne mogu da prolaze ulicama. Letovi su otkazani. Bukvalno smo zarobljeni zbog snega koji nas je okovao. Ne znamo još koliko će trajati, a sa druge strane ne znam ni kako ću stići da organizujem sve u vezi sa slavljem – kaže Emina za Alo.

srbijadanas.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: