Home / Zanimljivosti i SMS / Rada Manojlović se udaje za bosansku zvezdu “Granda”?
Screenshot_27

Rada Manojlović se udaje za bosansku zvezdu “Granda”?

Priča se da će Rada reći sudbonosno “DA” kolegi Harisu Berković. Pročitajte šta je o tome rekao Harisov otac Mirsad Berković…Rada Manojlović nedavno posetila jedan salon venčanica gde je odabrala haljinu za njen najlepši i najvažniji dan u životu. Kako piše “Dnevni avaz”, šuška se da će se pevačica udati za svog kolegu iz “Zvezda Granda” Harisa Berković.

Navodno, Rada je toliko osvojila Berkovića, da je ona njemu postala centar sveta i da je čak promenio broj telefona. Šta se zaista dešava po ovom pitanju, ispričao je Harisov otac Mirsad.

– Promenio je broj telefona, ali to je bilo pre ovih dešavanja. Na Fejsbuk profilu broj mu je bio javan pa su ga zvali fanovi, zbog obaveza i posla nije mogao više da se javlja pa je odlučio promeniti broj – naveo je gospodin Berković za “Dnevni avaz”, i dodao da se zna sa Radom Manojlović i da je ona super:

Rada-Manojlovic128

Upoznao sam je još kad se Haris takmičio u “Zvezdama Granda” i nema onaj stav nedodirljive ličnosti. Trenutno javnost bruji o njihovom odnosu, a u pitanju je nastavak zajedničkog rada, ali normalno je da su se i zaljubili. Znamo kakvo je danas vreme, sve se spontano dešava – istakao je on, a na pitanje da li bi mogao da Radu zamisli kao snajku, odgovorio je:

Zvezde-Granda-Haris-Berkovic-5

Mogao bih je zamisliti kao svoju snaju, zašto ne, nije neka aždaja. Koliko znam i koliko sam upućen, još neće biti venčanja. A to što je Rada boravila u salonu venčanica može biti i poslovno – zaključio je Mirsad Berković.

(Telegraf.rs/izvor: “Dnevni avaz”)

 

About seka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: