Home / JET SET / Ovo je Bosanka zbog koje se Bred razvodi od anoreksične Anđeline! (FOTO)
Screenshot_32-1-660x330

Ovo je Bosanka zbog koje se Bred razvodi od anoreksične Anđeline! (FOTO)

Dok se priča da je Bred Pit prevario Anđelinu sa Merion Kotiljar, u čitavu zavrzlamu se uključila i moćna Bosanka koja živi u Engleskoj

Veće mesecima se priča o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita, a iako se spekulisalo da je razlogfrancuska glumica Merion Kotiljar, s kojom je Bred navodno prerevario Anđelinu, ispostavilo se da je kamen razdora, u stvari sasvim druga žena, i to Bosanka Arminka Helić.

Kako navodi magazin “US Weekly”, Pit je i definitivno izgubio strpljenje, i rešio je da ubrza razvod, kada je čuo da Anđelina želi da proda njihov zamak Miraval u Francuskoj, kao i da se politički aktivira u Velikoj Britaniji.

Džolijeva već duže vreme blisko sarađuje sa Bosankom Arminkom Helić, članicom Kuće lordova, i jednom od najuticajnijih ličnosti engleske politike.

Foto: Tanjug/AP

Arminka Helić i Anđelina Džoli

Foto: Tanjug/AP

Anđelina je već prihvatila posao vanrednog profesora u Londonskoj školi ekonomije, koju je završila Helićeva, a sve se češće čuju glasine da slavna glumica ima ambiciju, da uz pomoć Arminke, postane član parlamenta Velike Britanije! Ne treba zanemariti ni činjenicu da su Anđelina i Arminka prošle godine osnovale neprofitnu humanitarnu organizaciju sa sedištem u Londonu.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Zbog toga, i želi da proda veliko imanje u Francuskoj, jer po engleskom zakonu, samo Britanci koji plaćaju porez u svojoj zemlji, mogu da uđu u Parlament.

Foto: hellomagazine.com

Foto: hellomagazine.com

Sa druge strane, Bred je pobesneo zbog Anđelininog insistiranja na prodaji zamka Miraval, jer to je mesto na kojem su se njih dvoje venčali, i za koje ga vežu lepe uspomene.

(Telegraf.rs)

About seka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: