Home / JET SET / NJENA TUŽNA PRIČA JE RASTUŽILA SVE, ANA NIKOLIĆ PLAKALA : Takmičarka posvetila pesmu ocu koji je izvršio samoubistvo (VIDEO)
screenshot_21

NJENA TUŽNA PRIČA JE RASTUŽILA SVE, ANA NIKOLIĆ PLAKALA : Takmičarka posvetila pesmu ocu koji je izvršio samoubistvo (VIDEO)

Mladi reperski duo Katarina Bulatović Kaća (17) i Mladen Petrović Silver (14) imali su emotivan nastup u emisiji “Ja imam talenat”

I u novoj epizodi takmičenja “Ja imam talenat” bilo je emotivno. Takmičari Katarina Bulatović Kaća (17) i Mladen Petrović Silver (14) iz Kraljeva su predstavili svoju rep numeru, koju je Kaća posvetila svom ocu koji je preminuo dok je ona još bila dete.

Mladen i Kaća se repom bave 2 godine, i kroz svoje pesme “provlače”  ono što im se u životu desilo. Kada joj je teško, kako kaže, Kaća ode u studio, snimi pesmu, i zaboravi na sve svoje probleme.

Sam nastup je prijatno iznenadio sve članove žirija. Tako da je Rasta dao siguran glas “za“, dok je Danici bilo drago da su mladi i da imaju šta da kažu.

Ona im je objasnila da je razumela numeru, za razliku od mnogih koji su prošli kroz takmičenje, a koje nije uspela da razume. Kada je došao trenutak da Ana Nikolić prokomentariše nastup, zaključila je da je pesma posvećena ocu i dodala:

– Posvećena je ocu, jel? Ali ja sam tu čula deo teksta… “Nisi morao da odeš?“

– Nije umro prirodnom smrću, samoubistvo“ – hrabro je objasnila Kaća.

Iako je Ana bila na ivici suza, nakon kraće pauze, uspela je da kaže:

– Zato što ja imam jednu pesmu koju sam posvetila svom pokojnom tati. Ukapirala sam da se radi o nečemu takvom – rekla je Ana Nikolić.

– Doprle su emocije – dodala je Danica.

Pogledajte njihov nastup:

(Telegraf.rs)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: