Home / JET SET / Karleuša hoće da zaboravi svoju prošlost, a ja imam dokaz da je pevala u kafani! Zvezda Granda oplela po Jeleni!
screenshot_20

Karleuša hoće da zaboravi svoju prošlost, a ja imam dokaz da je pevala u kafani! Zvezda Granda oplela po Jeleni!

– To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pevala u kafani – rekla je Andreana Čekić

Ako nekoga sa estrade ne treba potkačiti, a pogotovo ne javno, onda je to Jelena Karleuša, jer ona baš nikome nije ostala dužna.

No, Zvezda “Granda” Andreana Čekić  u intervjuu za Telegraf nije se baš držala “zakona ćutanja” kada je o Karleuši reč, pa je brz imalo suzdržavanja “oplela” po pevačici.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Naime, budući da Jelena u “Zvezdama Granda” često čovori kako pevačice ne treba da počinju karijeru u kafani, odnosno da traće svoj talenat tamo, konstatovali smo kako je Andreana baš tako započela karijeru, a ipak je uspela.

Međutim, Čekićeva je prvo otkrila kako je počela da peva na drugim mestima, a onda je udarila žestoku kontru Karleuši!

Jelena Karleusa2

– Ja sam počela da radim po klubovima u Beču…. Mogu da nađem moju sliku, imala sam 13-14 godina… Jelena Karleuša je došla da gostuje u Beču, baš u kafani. U stvari, nije ni Beč, nego mesto pored. To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pevala u kafani. Jeste! To što ona želi da izbriše prošlost ili nešto drugo, to se radi, to je ok – rekla je Andreana za Telegraf

Možete li i da zamislite kako će Jelena da reaguje na ovo?!

(Telegraf.rs)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: