Home / JET SET / EMISIJA DOVEDENA U PITANJE! Zorica Brunclik napustila studio zbog Milana Kalinića!
screenshot_3

EMISIJA DOVEDENA U PITANJE! Zorica Brunclik napustila studio zbog Milana Kalinića!

Kako je Milan Kalinić komentarisao nastup i izbor pjesme Almira Sofića, mnogi članovi žirija su mu to zamjerili zbog čega je nastala velika rasprava u Pinkovom studiju.

 Članovima žirija nije se svidjelo što je Milan dao sebi za pravo da komentariše izbor numere takmičara kao i da ista pjesma njemu i ne treba da se svidi.

 

– Kada sam ja rekao da ne volim ovu vrstu narodne muzike, ona je mene napala kao da sam rekao… – počeo je Milan da objašnjava situaciju.

– Vi nemate prava da kažeta da ja nekog napadam. Ja neću da čujem riječ ”napada” – obajsnila je Zorica.

 

Na kratko ovu raspravu je prekinula Dara Bubamara koja je objasnila da Aleksandra Radović često govori da joj se neka pjesma ne dopada.

 

– Vi branite Aleksandru Radović. Vi nemate prava na to, ona nije maloljetna. Vi nemate prava da učestvujete u našim raspravama – kazala je Zorica Milanu.

 

– Sada već pričate sa mnom na nivou retardiranog čovjeka ili debila. Napadate me, kažete mi nešto, ja imam prava da učestvujem – iznervirano je govorio Milan.

 

– Ovo stvarno više nema smisla. Sad ste ga pretjerali – rekla je Zorica koja je odmah spustila svoju crvenu stolicu i skinula bubicu, nakon čega je i napustila emisiju na kratko.

pink.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: